Szolgáltatások

Lézergépünk a 290mm x 290mm x 290mm-es munkaterületével és az ehhez a feladatkörhöz fejlesztett lencsével, kiválóan alkalmas a legtöbb anyag megfelelő minőségű és erősségű, kontrollált jelölésére.

Ez a specifikus összeállítás teszi lehetővé számunkra, hogy a leglágyabb műanyagoktól kezdve a legkeményebb fémötvözeteken át minden olyan anyagfajtával dolgozhassunk, amire ügyfeleink minőségi jelöléseket, díszítéseket szeretnének.

 

A lézeres szolgáltatásaink sokrétűek, két részre csoportosítottuk azokat, a végrehajtható technológiákra és az anyagokra, amelyen végezhetők. A lézer technológiák és a lézerezendő anyagok minden esetben kombinálhatók, összevariálhatók. Ha nem találja meg elképzelését, akkor kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, tekintse meg projektjeinket, galériánkat.

TECHNOLÓGIÁK

KARCOLÁS – ÉGETÉS – FELÜLETI FEKETE JELÖLÉS – BEVONAT ELTÁVOLÍTÁS – HABOSÍTÁS – FELÜLETI FEHÉR JELÖLÉS – GRAVÍROZÁS, MÉLYGRAVÍROZÁS – SZINEZÉS – ELFEDÉS – TISZTÍTÁS

ANYAGOK

ACÉL ÖTVÖZETEK – ALUMÍNIUM – VÖRÖSRÉZ, SÁRGARÉZ – EZÜST – FESTETT, NIKKEL ÉS KRÓM BEVONATÚ FÉM – MŰANYAGOK – GUMIK – FA – PAPÍR – KERÁMIA – KŐ, MŰKŐ – BŐR – SZÖVET

Felülettisztítás, jelölés, gravírozás lézerrel.

KAPCSOLAT

 

 

hu_HUHungarian